Een fris en ontspannen paard

Reactie van Saskia Dijkxhoorn en Biscaya!

Met enige regelmaat komt Martine mijn paard masseren. Dit tot groot genoegen van mijn paard, die zichtbaar geniet. Naast mijn paard een plezier te willen doen, vind ik het ook belangrijk dat mijn paard regelmatig wordt nagekeken op blokkades, spierknopen en verschillen tussen links en rechts, zodat ik daar in de training mee aan de slag kan.
Ik zie het ook zeker als een check voor mijn training!
Martine masseert op een zeer professionele wijze en zeer intensief. Je paard krijgt een echte work-out!
Ik merk altijd goed nadat Martine is geweest, dat de massage een positieve werking heeft gehad. Ze loopt makkelijker door haar lijf, meer losgelatenheid en is bovenal een blij paard!
Ik vind het dus zeer de moeite waard om op deze manier met regelmaat te investeren in je paard!”